ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

  • Home
  • Noutăți
  • Suflete minunate, în așteptarea lui Moș Crăciun !

Suflete minunate, în așteptarea lui Moș Crăciun !

Sărbătoarea plină de bucurie a Crăciunului a fost așteptată de tinerii și seniorii noștri cu multă emoție și nerăbdare, în toți cei 27 de ani de activitate. Obișnuim să adunăm marea noastră familie și să ne bucurăm de momentul magic al regăsirii copilului frumos și simplu din noi. 

Familia noastră este compusă din 95 de persoane: 14 tineri cu dizabilități severe, găzduiți în Centrul Rezidențial Nils; 39 de tineri cu dizabilități intelectuale și asociate care participă la activitățile Centrului de Zi O Rază de Lumină; 42 de vârstnici care sunt atât voluntari cât și beneficiari ai Centrului de Zi Eva. 

Noutati Sarbatoare batrani

 

Moș Crăciun acceptă ajutorul spiridușilor inimoși care vor să îl ajute pentru a lumina Sărbătoarea Crăciunului tuturor acestor persoane atât de speciale. Nevoile sunt foarte concrete, respectiv haine și alimente neperisabile. 

Având în vedere faptul că persoanele care fac parte din familia noastră, pe care v-am prezentat-o, au nevoi complexe, vă așteptăm să vă alăturați efortului nostru și pe parcursul anului, în funcție de timpul și dragostea de care dispuneți, și să ne ajutați să le creăm premisele pentru o viață trăită cu demnitate și cât mai independentă.

Pentru mai multe informații vă așteptăm cu drag să ne contactați.

Persoană de contact este Săndica Popescu, Manager de Servicii. Telefon 0744370487 sau email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Noutati Bucurie tineri

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">