ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

Un început de vară productiv

Vara începe să-și facă simțită prezența, așa încât grădina noastră de legume trebuie pregătită, iar beneficiarii Organizației Suedeze pentru Ajutor Umanitar Individual au demarat amenajarea ei.

Chiar dacă vremea nu a fost prea prietenoasă, tinerii cu dizabilități intelectuale și vârstnicii noștri și-au unit forțele și au început deja să pregătească terenul pentru plantarea răsadurilor și semințelor. Pe lângă efectul terapeutic pe care îl are asupra beneficiarilor, grădina le va oferi și posibilitatea de a consuma legume eco.

IMG 20190527 WA0112

Tinerii și vârstnicii au fost foarte încântați de amenajarea grădinii, mai ales că ori de câte ori se întâlnesc să desfășoare activități împreună, fac schimb de idei și învață permanent unii de la alții. 

Vă vom ține la curent cu evoluția grădinii de legume dar mai ales cu rezultatele la care beneficiarii noștri vor reuși să ajungă. 

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">