ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

Directioneaza 2% pentru Organizatia Suedeza

DirecȚioneazĂ 2%

Cel puțin o dată pe an poți fi donator direct din contul statului!
Banii aceștia dacă nu sunt direcționați de tine sunt preluați automat de către bugetul de stat și sunt investiți în alte proiecte.
Suma reprezentând 2% din impozitul individual pe venit, datorat statului, poate fi direcționată către o organizație non profit, la alegerea ta!

Alege Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual!

DE CE ESTE IMPORTANT SĂ FACI ASTA?

 • Nu te costă nimic!
 • Direcționarea a 2% din impozitul pe venit este prevăzută în Legea 571 din 2003 privind Codul fiscal (Art. 84, Paragraful 2).
 • Dacă nu este direcționată către o fundație, suma aferentă celor 2% din impozitul pe venit nu îi rămâne contribuabilului, ci revine statului; practic contribui la eficientizarea cheltuirii banilor publici - deci ai tăi!
 • Data limită de depunere a formularelor 2% este 25 mai 2015 (pentru anul 2014)
 • Direcționând această sumă către Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual îți unești forțele cu noi pentru a oferi o viață mai bună persoanelor cu dizabilități severe și vârstnicilor pe care îi ocrotim.

CUM FACI ASTA?

Noi îți punem la dispoziție formularele 230 și 200, pe care poți să le descarci de la link-ul de mai jos.

 1. Completează datele pe declarație, în funcție de sursa ta de venit:
  • Pentru venituri salariale: completează Declarația 230.
  • Pentru venituri din alte surse (cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, etc): completează Declarația 200.
  • Nu este nevoie să atașezi fișa fiscală.
  • Este în regulă dacă nu cunoști suma corespunzătoare a 2% din impozit, va fi calculată de către organele fiscale; poți lăsa căsuța necompletată!
 2. Află care este Administrația Financiară de care aparții, conform adresei din buletin, nu celei de reședință.
 3. Trimite un mesaj pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. pentru colectarea și depunerea acestor formulare. Noi vom depune la Administrația Financiară documentele necesare mai departe.

Click aici pentru lista completă a Administrațiilor Financiare.

Dacă vrei poți depune chiar tu formularul de direcționare completat și semnat prin poștă sau curier sau depune-l personal la sediul Administrației Financiare de care aparții.

Vezi model Formular 200

Vezi model Formular 230

Unele Administrații Financiare nu acceptă formularele de direcționare a 2% precompletate cu datele organizației în format electronic, de aceea te rugăm să completezi de mână după modelele de mai sus.

Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual
Cod de identificare fiscală: 8223300
Cont RO11 INGB 0001 0001 5570 8912 INGBANK OBOR

Completează formularul de direcționare a 2% și ajută-ne să continuăm activitatea în centrul de zi pentru persoanele cu dizabilități severe și pentru vârstnici!

Direcționează

Sponsorizează

Donează

Evenimente Sportive

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">