ORGANIZAȚIA SUEDEZĂ PENTRU AJUTOR UMANITAR INDIVIDUAL

Vine HOPE Friday!

Astepti cu nerabdare Black Friday?

Noi asteptam HOPE Friday. Hope Friday este ziua in care cumparatorii, alaturi de comercianti, se unesc pentru o cauza nobila.Toate incasarile din 20 noiembrie 2015 vor fi donate de Ergos.ro si Drimus.ro catre organizatia noastra. Astfel tu cumperi ceea ce ai nevoie si ne ajuti si pe noi.

Desi e un concept nou in Romania, primele magazine participante la Hope Friday in data de 20.11.15 sunt www.drimus.ro si www.ergos.ro ce vor dona toate incasarile din aceasta zi catre copiii/tinerii cu dizabilitati severe de la Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual.

Daca stii ca ai nevoie de un scaun, o saltea sau vrei sa mobilezi, decorezi casa, consulta gama variata de produse de pe www.ergos.ro si www.drimus.ro.

Toate incasarile din 20 noiembrie 2015 vor fi donate de Ergos.ro si Drimus.ro catre organizatia noastra. Astfel tu cumperi ceea ce ai nevoie si ne ajuti si pe noi.

Ergos                                                                                   Drimus

 

 

 

 

 

 

#HopeFriday este un eveniment caritabil, in care cumparatorii sunt invitati alaturi de companii sa faca donatii in scopuri umanitare.

Legislatia permite companiilor sa redistribuie 20% din impozitul pe profit catre cauze sociale. Din pacate in Romania sub 1% din companii fac acest lucru, banii ajungand in totalitate la bugetul de stat, la dispozitia politicienior.

Prin #HopeFriday se incearca schimbarea mentalitatilor colective, atat la nivel personal cat si la nivel de corporatii.

Si compania ta se poate alatura miscarii HopeFriday. Pe 04.12.15 va avea loc ziua Hope Friday Romania, la care multe companii vor participa, donand diverselor cauze. Noi am fi onorati daca ne-ai sustine cauza, donand o parte din incasarile tale care noi.

Mai multe informatii despre cum poti participa la Hope Friday din 04.12.15 poti afla la numarul de telefon 0723.520.638 - George Dobritoiu.
Fii alaturi de noi de HOPE Friday – Impreuna facem o lume mai buna!

Tinere

yeezytrainer">/yeezytrainer.html">yeezytrainer"> ua-yeezys">/ua-yeezys.html">ua-yeezys"> yeezy-nmd">/yeezy-nmd.html">yeezy-nmd"> ua-yeezy">/ua-yeezy.html">ua-yeezy"> yeezy-boost-shoes">/yeezy-boost-shoes.html">yeezy-boost-shoes">